Pasioni për
kafenë është
motoja jonë.

Këtë kemi arritur ta përhapim kudo: në bare,
zyra e shtëpi. Shija e mrekullueshme e mishelave nuk njeh limite sepse produktet përmirësohen në çdo kohë duke u bazuar në plotësimin e kërkesave dhe kënaqësive të konsumatorit.

Adress:
Autostrada Tiranë- Durrës
KM 4, Mëzez, Tiranë, Albania
Phone:
MOB: +355 68 20 20 210
TEL: +355 4 224 08 44
Visit our catalogue