English
   
 
 
Historiku Kompanise
Misioni
Cilesia
 
 
Historiku Kompanise

Lori Caffe u krijua ne vitin 1995, me objektiv te qarte; pasurimin e tregut shqiptar me aromen e vertete te kafese ekspres italiane. Hapat e pare nisen me nje pjekese te thjeshte, por pak kohe pas krijimit te saj, u vertetuan vlerat e verteta, cka beri qe dhe objektivi per te kapur majat ne tregun shqiptar por edhe me gjere, te kthehej ne realitet.

Sot, Lori Caffe eshte prodhuesi me i madh, me produktet e shumellojshme te kafese me cilesore ne vend. Marredhenia e hapur me klientet eshte receta e suksesit, e cila e ka kthyer  Lori Caffe ne nje lider te tregut. Pasioni per kafene eshte motoja jone dhe kete, kemi arritur ta perhapim kudo, ne bare, zyra e shtepi. Shija e mrekullueshme e mishelave tona nuk njeh limite sepse produktet permiresohen ne cdo kohe duke u bazuar ne plotesimin e kerkesave dhe kenaqesive te konsumatorit. Ndertimi i nje rrjeti te drejteperdrejte dhe korrekt te shperndarjes, jane kolonat ne te cilat mbeshtetet aftesia e kompanise per te qene fluide ne nje treg qe ka njohur vetem rritje.

 
   
 
SHERBIMET
  Puno me Lori Caffe'  
  Asistenca teknike  
  Shperndarja  
  Trajnime  
 
ZBULO PRODUKTET
   
  Eksperience te cilen nuk duhet ta humbisni.
Produktet e tjera Lori Caffe' >>
 
 
© 2010 Lori Caffe.  Të drejtat e rezervuara. Kontakte  |   Partneret  |   Kushtet e Perdorimit  |   Credits