Anetarсohu

SHKARKO LORICAFFÈ APP (PER iPHONE DHE ANDROID). REGJISTRIMI I KARTËS TUAJ ËSHTË I NEVOJSHËM. KËTË KARTË MUND TA PËRDORNI VETËM NË AMBIENTET KU SHËRBEHET LORICAFFÈ. KËRKONI PËR VENDNDODHJEN E BAREVE COFFEE FLOWER NËPËRMJET APP LORICAFFÈ. NË RAST SE KARTA JUAJ HUMBET APO VIDHET NA KONTAKTONI NË MENYRË QË KARTA JUAJ E MËPARSHME TË BLLOKOHET DHE JU TË PAJISENI ME KARTË TË RE.

Datelindja

Seksi

M F 

PËRFITIMET

Prej pak kohësh kompania jonë ka menduar të shpërblejë konsumatorët e saj besnikë. Pas plotësimit të këtij formulari dhe pas vlerësimit që do të kryejmë ne do të pajisim FALAS aplikuesin e këtij formulari me kartën e anëtarësisë LoriCaffè. Pasi ky i fundit të ketë kryer regjistrimin e kartës së tij ai do ti bashkohet komunitetit LoriCaffè. Sapo aplikuesi do ti bashkohet këtij komuniteti ai do të përfitojë menjëherë 100 PIKË BONUS me anë të të cilave ai do të mund të konsumojë falas kafen e tij të parë pas përfitimit të kartës FALAS, pra kafen e parë e pagujmë ne. Kjo është një menyrë për t’ju falenderuar që ju do të konsumoni produkte LoriCaffè. Shkarko Mobile App (për iPhone dhe Android) dhe ju do të informoheni se ku mund të gjeni baret tona COFFEEFLOWER si dhe mënyrën se si ne do t’ju shpërblejmë, apo ofertat që ne do të bëjmë. Do të informoheni gjithashtu si do të mund të fitoni pikë dhe si do të shpërbeheni me produkte si psh. pije falas apo dhe ulje kur ju blini produkte LoriCaffè në supermarkete. Gjithashtu ky App do tju japë më shumë informacion rreth kafes, proceset që kalon ky frut nga pema në filxhanin tonë. Sigurohuni që ju ta përdorni kartën tuaj shpesh kështu që ju do të mblidhni më shumë pikë dhe do të shpërbleheni më shumë. Nëse ju nuk keni një të tillë, mos u bëni merak – plotësoni këtë formular dhe në pak ditë ju të pajiseni me kartën e anëtarësisë. Kjo ofertë është në dispozicion për çdo person që do të behet pjesë e komunitetit tonë dhe vlen për një kohë të reduktuar. Bashkimi me komunitetin është është FALAS! Është koha për t’u bashkuar me shijen e pasionit!