Historiku i kompanise

LORI CAFFE U KRIJUA NE VITIN 1995, ME OBJEKTIV TE QARTE PASURIMIN E TREGUT SHQIPTAR ME AROMEN E VERTETE TE KAFESE EKSPRES ITALIANE. HAPAT E PARE NISEN…

KLIKO PER ME
SHUME

Antaresohu

SHKARKO LORICAFFÈ APP (PER IPHONE DHE ANDROID). REGJISTRIMI I KARTËS TUAJ ËSHTË I NEVOJSHËM. KËTË KARTË MUND TA PËRDORNI VETËM NË AMBIENTET KU SHËRBEHET LORICAFFÈ. KËRKONI PËR …

KLIKO PER ME
SHUME

UNIQUE

PROFESSIONAL SYMPHONY

1 KG KAFE ME AROME DHE SHIJE TE MREKULLUESHME NE MATERIAL TRIPLEKS, SIGURON MBROJTJEN NGA DRITA, LAGESHTIA DHE TEMPERATURA.

MILD

EXTRA BALANCED

1 KG KAFE ME SHIJE TE PLOTE NE MATERIAL TRIPLEKS, SIGURON MBROJTJEN NGA DRITA, LAGESHTIA DHE TEMPERATURA.

BOLD

CREMA DENSITY

1 KG KAFE ME SHIJE KREMOZE NE MATERIAL TRIPLEKS, SIGURON MBROJTJEN NGA DRITA, LAGESHTIA DHE TEMPERATURA.

TRADICIONALE

ALLA TURKA

PËRZIERJE E CILËSISË EXTRA KAFE 100% BRAZILIANE

TRADICIONALE

ALLA TURKA

PËRZIERJE E CILËSISË SË MESME KAFE 100% BRAZILIANE

EKONOMIKE

ALLA TURKA

PËRZIERJE E CILËSISË SË MESME KAFE 100% BRAZILIANE

BUSTINE

PROFESSIONAL SYMPHONY

Promocion

LORI CAFFE U KRIJUA NE VITIN 1995, ME OBJEKTIV TE QARTE
PASURIMIN E TREGUT SHQIPTAR ME AROMEN E VERTETE TE
KAFESE EKSPRES ITALIANE. HAPAT E PARE NISEN…

KLIKO PER ME
SHUME

Pajisje

LORI CAFFE U KRIJUA NE VITIN 1995, ME OBJEKTIV TE QARTE
PASURIMIN E TREGUT SHQIPTAR ME AROMEN E VERTETE TE
KAFESE EKSPRES ITALIANE. HAPAT E PARE NISEN…

KLIKO PER ME
SHUME

Receta

LORI CAFFE U KRIJUA NE VITIN 1995, ME OBJEKTIV TE QARTE
PASURIMIN E TREGUT SHQIPTAR ME AROMEN E VERTETE TE
KAFESE EKSPRES ITALIANE. HAPAT E PARE NISEN…

KLIKO PER ME
SHUME